Inschrijven huurwoning

Zoekt u een huurwoning? Kijk bij het aanbod op onze site. De woningen die wij aanbieden op onze site worden verhuurd in opdracht van een verhuurder. De bemiddelingscourtage is dan ook voor de verhuurder en niet voor u.

Helaas is ons aanbod op de site niet altijd toereikend om aan de vraag van een huurwoning te voldoen. Graag helpen wij u verder !

Als Aanhuurmakelaar in de regio ’s-Hertogenbosch en omstreken streven wij naar een plezierige samenwerking en op maat gemaakt pakket voor haar klanten en-/of opdrachtgevers.  Daarnaast zijn er korte lijnen en duidelijke en heldere communicatie.

Het lijkt een eenvoudig traject. Maar, ervaring heeft ons geleerd dat de uitvoering hiervan in de praktijk vaak lastiger is dan gedacht. Nadat u een zoekopdracht bij ons geplaatst heeft nemen wij gezamenlijk de volgende stappen:

  • Na inventarisatie ruimtebehoeften en financiële uitgangspunten . Wordt er door de makelaar een selectie gemaakt van woningen naar uw wens. Dit is een gezamenlijk traject, waarbij het tijdrovende zoeken op de eigen site www.penningsoz.nl zowel daarbuiten voor onze rekening valt.
  • Na het maken van de selectie vind er een bezichtiging(en) plaats. U zal tijdens de bezichtiging door de makelaar worden bijgestaan. U overlegd samen met de makelaar de huurcondities en het opleveringsniveau.
  • Nadat u een keuze heeft gemaakt zal de aanhuurmakelaar u voordragen bij de verhuurder van het object. Waarna onze expertise van het onderhandelen plaatsvindt. Mochten deze voor beiden partijen passen, kan worden zal de huurovereenkomsten op worden gemaakt die u, na uitleg, vragen en antwoorden kunt ondertekenen.

Kosten

Voor het plaatsen van de opdracht worden inschrijfkosten in rekening gebracht van 25 euro inclusief BTW.

Alleen bij het succesvolle bemiddelen betaalt u een bemiddelingscourtage van éénmalig 500 euro inclusief BTW.

Dossier :

Na plaatsing van uw opdracht dient  u dient samen met de makelaar een zo compleet mogelijke dossier te maken, zodat u op de juiste manier bij verhuurders kan worden voorgesteld. U dient ons de volgende stukken te overleggen.

Voor particulieren

  • Geldig legitimatiebewijs. (identiteitbewijs of paspoort geen rijbewijs)
  • 2 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract.

Voor zelfstandig ondernemers:

  • Recente IB-aangifte.
  • Recent uittreksel KVK met geldig legitimatie bewijs van de handtekeningbevoegden van de betreffende onderneming.

Wij vertellen u graag meer over onze aanhuur mogelijkheden in de regio s’-Hertogenbosch. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met ons