Deeldiensten

In het proces van aankoop en verkoop van een woning zijn wellicht zaken die u zelf kunt doen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deeldiensten af te nemen.

Zo kunt u er voor kiezen ons uitsluitend één of meer van de volgende zaken voor u te laten verzorgen:

Opstellen huurovereenkomst

U heeft zelf een huurder voor een woning maar wil dit graag contractueel goed vastleggen. U zorgt voor aanlevering van alle benodigdheden. Wij stellen alleen een huurovereenkomst op die u zelf of door ons laat tekenen door uw huurder.

Opstellen koopovereenkomst

U heeft zelf een koper voor uw woning en wil dit graag contractueel goed vastleggen. U zorgt voor aanlevering van alle benodigdheden. Wij stellen alleen een goede koopovereenkomst op met alle gewenste afspraken die u zelf of door ons laat tekenen door uw koper.

Opstellen en begeleiden van een koopovereenkomst

U heeft zelf een koper voor uw woning en wil dit graag contractueel goed vastleggen. Wij zorgen voor het verzamelen van alle benodigdheden.

Wij bezoeken uw woning en kijken naar eventuele aanpassingen in de overeenkomst. Wij stellen een goede koopovereenkomst op met alle gewenste afspraken die samen met de kopende partij getekend wordt.

Vervolgens begeleiden we de verkoop in zijn geheel tot aan de notaris zodat u verder niets hoeft te regelen.

Rechercheren kadaster, gemeente etc.

U wilt graag informatie over een woning verzamelen maar weet niet precies waar u moet zijn. U kunt bij ons bijvoorbeeld een kadastraal uittreksel tegen vrijwel kostprijs.

De kosten

De prijs van een deeldienst begint vanaf € 25,-. De kosten voor deze deeldiensten zijn afhankelijk van de tijd en de kosten die wij er voor nodig hebben. Voor alle werkzaamheden geldt dat van te voren hierover een afspraak moet worden gemaakt. Zo kunt u uw eigen Maatwerk pakket bij ons samenstellen en bepaalt u zelf de hoogte van de courtage.

Vraag vrijblijvend naar onze tarieven