Links

VBO

De site van onze organisatie

Rosmalenpage

Bent u geintresseerd in een woning in Rosmalen, maar twijfelt u of Rosmalen wel naar uw zin zal zijn. Bekijk dan snel de Rosmalenpage. Deze site verteld u alles over Rosmalen van de geschiedenis tot en met de evenementen agenda, van het nieuws tot en met de bedrijvengids.

Funda

De bekende woningsite met ook onze woningen.

Starterslening

Nu weer mogelijk in Den Bosch de starterslening. Met een Starterslening is het voor iedere starter op de koopwoningmarkt mogelijk om een voordelige hypotheek met een aanvullende renteloze lening te verkrijgen. Dankzij de Starterslening bespaart u tot wel €300,- p/m op de maandlasten.

Huislijn

Huislijn.nl is een onafhankelijke huizensite waar alleen makelaars woningen op kunnen plaatsen.

Langens & Langens

Gedreven door hun passie voor mooi wonen, kunnen ze uw specifieke woonwensen vormgeven én realiseren, maatwerk is hierbij hun grootste kracht. Op deze website kunt u ondermeer hun werkwijze, visie en een selectie van reeds gerealiseerde projecten zien.

Energie subsidiewijzer

Maak uw huis energiezuinig en profiteer van de voordelen: • Aantrekkelijke subsidies en leningen • Verbetering van comfort én beter voor het milieu • Een lagere energierekening De Energiesubsidiewijzer wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Hierin ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn......

Richt zelf je eigen woning in.

Via deze link kunt u eenvoudig zelf een mooie platte grond van uw nieuwe woning maken. Volg de aanwijzingen op het scherm.

SCVM

Het register van geregistreede en gecertificeerde makelaars.

Nibud

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Het Nibud richt zich daarbij vooral op consumenten, maar ook op professionals die werken bij de overheid en de financiële en maatschappelijke dienstverlening. Daarnaast doet het Nibud onderzoek naar de geldzaken van consumenten.

Zelf een hypotheek afsluiten

Bij Hypotheek24.nl kan je hypotheken vergelijken om te kijken welke hypotheek het beste past bij jouw situatie en jouw persoonlijke voorkeur. Door te vergelijken weet je welke bank jou de beste hypotheek te bieden heeft, zowel qua prijs als qua voorwaarden.

HC-WIN

Speciaal voor doorstromers, verkopen en kopen in 1 deal. Doe vrijblijvend en gratis mee: vooraf geen handtekening, blijf bij de eigen makelaar, ga op zoek naar uw droomwoning, informeer ons en HC-WIN verzorgt de rest.