Taxaties

Het taxeren van onroerend goed is een kwestie welke overgelaten dient te worden aan specialisten. Dat specialisme hebben wij in huis, niet voor niets mogen wij onszelf register vastgoed taxateurs noemen voor zowel woningen als bedrijven.

De mensen welke wij inzetten kenmerken zich door absolute kennis van zaken en een grondige aanpak. Onze taxaties zijn cijfers met waarde en betekenis.

Mogelijkheden van taxaties zijn:

Normaal taxatierapport

Het gebruikelijke taxatierapport Financiering woonruimte of commercieel vastgoed (geschikt voor alle banken). Ook het NWWI rapport behoort tot de mogelijkheden.

Wat is een NWWI rapport?

Bekijk een filmpje met de uitleg over een NWWI rapport.

Taxatie herbouwwaarde

Waardebepaling van de herbouwwaarde van het gebouw ten behoeve van de verzekeringspolis.

Waardebepaling voor verkoop

Overweegt u een verkoop van uw woning of bedrijf door ons kantoor dan kunt u ons vrijblijvend uitnodigen om een waardebepaling te doen.

Door ons wordt bekeken wat wij inschatten wat uw woning bij verkoop zal gaan opleveren. Mondeling geven wij dan deze waarde aan u en tevens adviseren wij u wat een goede vraagprijs is. Voor een waardebepaling worden geen kosten berekend.

Overige taxaties

In principe voor alle taxaties kunt u bij ons terecht met uitzondering van agrarisch. Zowel taxaties voor belastingdienst,scheiding,boekhouding etc.

Meer informatie? We komen graag bij u langs. Vul het contactformulier in of bel met ons kantoor.

Neem contact op met ons