Luister naar Sky en leef een jaar gratis!

Stel je voor: een jaar lang gratis leven. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Sky regelt het voor je! Sky betaalt heel 2018 je huur of hypotheek, boodschappen, energie, kleding, benzine en zelfs je vakantie! Zo kun jij een jaar lang non-stop relaxen, shoppen, tanken en genieten van je vrije tijd, terwijl je misschien wel spaart voor je grote droom om een ander huis te kopen of eindelijk die grote reis te maken.

 

Wat moet je doen?

Luister 27 december tot en met 12 januari naar Sky voor het codewoord van de dag. Sms het codewoord naar 4422 (€ 0,40 per ontvangen bericht plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon) of stuur een bericht via de Sky Radio app. Elke dag wordt er een finalist bekendgemaakt. De 19 finalisten strijden op 15 januari in een finalespel om een jaar gratis leven, inclusief hypotheek, boodschappen, energie, kleding, benzine en een vakantie!

Hoe doe je mee in de Sky Radio app?

Download de app en klik op de 'i' bovenin. Klik daarna op 'App Sky', vul het codewoord in als bericht en vergeet niet je naam en telefoonnummer toe te voegen. Verstuur daarna je bericht en wie weet ben jij straks een van de finalisten die kans maakt op een jaar gratis leven!

Powered by VBO Makelaar

Brancheorganisatie VBO-makelaar adviseert en helpt je bij jouw woongeluk. Zo weet je wat je huurt of koopt. Kijk op VBO.nl voor alle actuele huizen in de huur en verkoop. En het laatste vastgoed nieuws!

Op deze actie zijn de spelvoorwaarden van Sky Radio van toepassing.

Bron

Sky Radio