Beschrijving

Wonen en werken !!!!
De winkelruimte omvat circa 90 m². De winkelruimte is in 2016 verbouwd tot winkel met woonruimte en is geschikt voor bijvoorbeeld een kapsalon aan huis of een kantoortje of talloze andere mogelijkheden.
De ruimte wordt geheel op nieuwbouwniveau afgewerkt opgeleverd.
U hoeft zelf niets te investeren.
Kom gerust een keer kijken.

Indeling

Het object is zowel te koop voor € 165.000,-  k.k. als te huur voor € 900,-  excl btw per maand.

Opleveringsniveau:

Het object zal aan u worden opgeleverd op nieuwbouwniveau. Hierbij behoren de volgende zaken tot het gehuurde
 -meterkast;
- badkamer
- Keuken met natuurstenen aanrechtblad
 - toilet
 - keuken;
 - c.v.-ketel;

Metrage:

Oppervlakte winkel met woonruimte 92 m²
Breed front, voorzijde 6,60 meter breed. 
Het pand kent een goede diepte- breedte-verhouding en heeft een riante frontbreedte van bijna 7 meter. Aan de achterzijde is een praktische deur gesitueerd ten behoeve van bevoorrading. Tevens is het object voorzien van centrale verwarming.

Indeling:
 
Entree, woonkamer, mogelijkheid tot creëeren gedeeelte voor winkelruimte of een kantoor.
Separaat toilet winkel, badkamer met douche, designradiator, wastafel en toilet.

Keuken met granieten blad voorzien van ijkast met vriezer en kookplaat.
Slaapkamer, onbenoemde ruimte en ruimte voor wasmachine droeger en fietsenstalling.
Locatie:

De Waalwijkse identiteit laat zich omschrijven als kleinstedelijk en vult hiermee het gat tussen de grote stad en de kleinere dorpen in Midden Brabant. Het aanbod van detailhandelsvoorzieningen is van bovenlokaal niveau door de aanwezigheid van de meubelboulevard, het aantrekkelijke centrum en de verschillende gespecialiseerde winkels (‘couleur locale’). Vooral de kern Waalwijk heeft een belangrijke functie op het gebied van wonen en recreëren en beschikt daarmee over een breed voorzieningenniveau op het gebied van detailhandel en horeca. Naar de toekomst toe zet Waalwijk in op behoud van een attractieve en leefbare stad voor inwoners, bezoekers en ondernemers. 

De Pastoor Kuypersstraat is een ruim opgezette straat in de directe omgeving van het centrum van Waalwijk, strategisch gelegen ten op zichte van de uitvalswegen richting Den Bosch en Tilburg.

Tot slot:

Ondanks alle informatie geeft een bezichtiging altijd het beste beeld. Neem  gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak voor deze winkelruimte- bedrijfsruimte aan de Pastoor Kuypersstraat 20 te Waalwijk.

Kenmerken